Hva innebærer medlemskap i panelet?

Du vil motta invitasjon til undersøkelser på e-postadressen du har registrert deg med i Seerpanelet. I e-posten finner du link til den aktuelle undersøkelsen, samt informasjon om dens lengde og om hvilken belønning du får for å delta.

En undersøkelse tar vanligvis 3-10 minutter å besvare. Du kan starte undersøkelsen når det passer deg og ta pause underveis.

Undersøkelsene du mottar kan omhandle mange ulike tema, ikke bare våre TV-programmer. For eksempel, kan det hende vi spør deg om ditt forhold til ulike produkter og dine handlevaner. Det kan også hende vi ber deg vurdere utkast til nye nettsteder, nye programkonsepter og liknende. Undersøkelsene kommer ikke bare fra Viasat og MTG TV (TV3, Viasat 4, TV6 og Viafree), men også fra andre selskaper tilknyttet Nepa.

Ditt medlemskap i Seerpanelet er frivillig og koster ingenting. Dine svar er helt anonyme og vi følger norsk lov og bransjens retningslinjer for personvern. Du behøver heller ikke å besvare undersøkelser dersom du ikke vil, og kan når som helst avslutte ditt medlemskap.

Som medlem av Seerpanelet har du direkte påvirkning på reklame og produktutvikling for våre kanaler.